Services

Her er et overblik over hvilke services MJ Marketing tilbyder indenfor den digitale verden. Er du nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed online? Udfyld formularen, så kontakter jeg dig med mere info.

Google Ads

Ved brug af Google Ads kan du annonce mange forskellige steder. Du kan blive vist i Google Søgning, YouTube, Apps og de mange hjemmesider som samarbejder med Googles Display netværk. Du vil næsten altid uanset branche og annonce type være sikker på Google har en relevant platform for din reklame. Læs mere om Google Ads her.

Google Lilla MJ Marketing
Meta Lilla MJ Marketing

Meta Ads

Meta Ads Manager er en del af Meta Business Suite som er et kontrolcenter for både din virksomhedsside på Facebook og din virksomhedsprofil fra Instagram. Ved at annonce i gennem Ads kan man også nå ud til brugere af både Facebook, Messenger og Instagram, man har mulighed for at lave en masse forskellige grafiske og interaktive oplevelser til sine annoncer. Læs mere om Meta Ads her. 

SEO

SEO er en forkortelse for den engelsk betegnelse Search Engine Optimization, som på dansk betyder Søgemaskine Optimering. Og det er lige præcis hvad det drejer sig om. Det gælder om at bruge de ord og sætninger på din hjemmeside som folk søger efter, og som der har relevans til din virksomhed og dit produkt. Det er en vedvarende proces altid at opdatere dine sider på din hjemmeside så de er relevante for dine kunder. Læs mere om SEO her.

Glogo Lilla MJ Marketing

🍪 Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige oplevelse for dig på hjemmesiden.